Kate Middleton otkrila zbog koje je kraljevske odluke najviše patila: Bila je van sebe od stresa

Piše: Azra

Svima omiljena britanska princeza i buduća kraljica, Kate Middleton, važi za ženu koja ne skida osmijeh s lica.

Za razliku od Meghan Markle nema naviku jadati se i govoriti o svojim intimnim brigama u javnosti, no ovog je puta odlučila otvoriti srce i priznala je šta ju je od 2011., kada se udala za princa Williama, pa do danas najviše tištilo.

Kate je tako u obilasku porodiljskog odjela nove bolnice Royal Surrey County razgovarala s novopečenim majkama te s njima podijelila da joj je najviše stresa tokom svih godina otkako je postala članicom kraljevske porodice zadala odluka o tome kako da nazove svoje troje djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Kate je priznala kako su ona i princ William bili pod ogromnim stresom zbog imenovanja njihovih sinova i jedne kćeri, a Kate je rekla da zbog toga noćima nije mogla ni oka sklopiti.

Podsjetimo se, Kate i William imaju troje djece, princa Georgea koji će jednog dana postati kralj, princezu Charlotte i najmlađeg princa Louisa.

-Razgovarala je s rodiljama o tome koliko je teško imenovati djecu i kakvu odgovornost to nosi. Mnogo mladih roditelja pokušava pronaći najbolje ime za svoje dijete no nije im uvijek lako, a Kate se s njima u tome mogla poistovjetiti, rekao je doctor Stubbs koji je bio u smjeni kada je Kate obilazila bolnicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

-Rekla je kako William i ona jednostavno nisu mogli dati djeci imena koja im se samo tako sviđaju jer je cijeli svijet promatrao što će odabrati – a to je stvorilo veliki pritisa’, dodao je doktor.

Inače, Kate je u britanskom narodu znana i kao ‘princeza djece’ jer je posebno zadužena za mnoge fondacije i humanitarni rad posvećen djeci, a zna se i kako je sama odlična, požrtvovna mama. Nedavno je tokom jednog javnog događaja oduševila svojom interakcijom s preslatkim četverogodišnjakom koji je želio dati joj cvijeće, a ovom prilikom posjeta bolnici je nosila bebe drugih majki te ih motala u dekice.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još