Nakon teškog perioda Severina ponovo ima razlog za slavlje

Piše: E.M.

Protekli period bio je buran u Severininom životu. Dugogodišnja bitka sa bivšim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nada sinom Aleksandrom, druženje Milana i Igora Kojića, a kao posljednji udarac došao je incident sa rođenom sestrom. Naime, ona je severinu optužila za napad i prijavila je policiji.

Na kraju se ispostavilo da je uzrok to što je njihova majka Ana prepisala nekretninu Marijaninoj kćerki Miji o čemu nije obavijestila prethodno Marijanu, a Severina je podržala.

Ipak, čini se kako su sve negativne stvari iza nje i kako ponovo ima razloga da slavi. Na Instagramu je objavila novu fotografiju kojom je najavila novi album.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

-Mislila sam da ću završiti album još prošle godine jer su pjesme već bile gotove za objavljivanje, ali svaki dolazak u studio bi nas potaknuo na još veću kreativnost, na ‘ajmo još ovo, ajmo još ono…’. Opušteno smo ih priveli kraju te sad ide faza miksanja i masteriranja. Nadam se da će vam se sviđati kao i pjesma ‘Fališ mi’, koju ste u šest mjeseci poslušali gotovo 50 miliona puta. ‘Sorry’ čeka na vas i za jedno mjesec-dva bi trebao biti gotov… Hvala od srca na strpljenju,  napisala je.

U komentarima su se javljali oduševljeni fanovi koji su istakli kako jedva čekaju da čuju nove pjesme.

Pročitajte još