Seksualni položaj kornjače brzo dovodi žene do ekstaze

Piše: Azra

Položaj kornjače ne traži puno truda, naročito za žene – a još uvijek može osigurati nezaboravne orgazme kroz vrlo specifičnu tehniku. Jeste li znatiželjni? Otkrit ćemo vam kako funkcionira ovaj senzualni Kama Sutra položaj.

Ovako se izvodi položaj kornjače

U položaju kornjače žena leži na leđima i vuče savijene noge prema svom gornjem dijelu tijela (torzu). Muškarac stavlja ruke na njene potkoljenice i prodire u svoju partnericu. Zašto ovaj Kama Sutra položaj nosi ovo ime? Naime, kod ove tehnike seksa se pokreti muškarca izvode na poseban način i podsjećaju na veslanje kornjače.

Kako bi to učinio, kreće se polako, gotovo usporeno, više puta se povlači od partnerice i zatim polako ponovno prodire u nju. Ciljanom i kontroliranom penetracijom će svoju partnericu zasigurno izluditi i neizmjerno povećati njeno uzbuđenje.

Položaj kornjače ima i druge prednosti: ženine savijene noge omogućuju muškarcu da duboko prodre u nju i stimulira njenu G-tačku, ali i A-tačku. Stišćući koljena ili ih lagano otvarajući, može joj dati dodatnu kontrolu nad stimulacijom i odabrati položaj koji je najbolje vodi prema vrhuncu. Zabavite se isprobavajući!

Izvor: miss7zdrava.24sata.hr

(S.P.)

Pročitajte još