Ovo je vila koju je Nikolina Pišek prodala za skoro četiri miliona KM: Zbog jedne stvari je njena cena “paprena”

Piše: Azra

Kuća voditeljice Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića prodaje se za nevjerovatnih 3.323.608 KM.

Naime, luksuzna vila izgrađena je 2012. i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkom naselju Šestin. Prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem toplotne pumpe, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po cijeloj površini kuće – navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Kako prenose hrvatski mediji, za samo dva dana je navodno našla kupca, a identitet čovjeka nije objavljen.

Kako se navodi, Nikolina je u izradi projekta imala pomoć jedne svoje školske drugarice, a posebno je zanimljivo da je to jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave pametne kuće. U praksi, to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno “razmišljati” umjesto vlasnika. Upravo iz tog razloga cijela izgradnja i uređenje su se produžili više nego što je planirano, pa će konačna cijena na kraju biti i viša od četiri miliona KM, kako je procijenjeno u početku.

Inače, mediji se spekulisali da je vrijednost kuće iznosila oko 1.600.000 KM donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još