Atraktivna manekenka stala na kraj glasinama da je u vezi s Bradom Pittom

Piše: Azra

Foto: Instagram @emrata @bradpittofficial

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski objavila je da je slobodna nakon što su se pojavile glasine da hoda s poznatim glumcem Bradom Pittom.

Ratajkowski se u razgovoru za Variety, među ostalim, otvorila i o svom razvodu od producenta Sebastiana Bear-McClarda rekavši da uči kako to jednostavno ‘pustiti’.

– Trenutno sam slobodna, zapravo prvi put u svome životu. Na neki način uživam u u tome tako da nisam previše zabrinuta kako me se doživljava, kaže 31-godišnja ljepotica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

– Jedna od stvari o kojoj pišem u posljednjem eseju je da je možda najbolji način da čovjek bude sretan tako da jednostavno otpusti neke stvari, objašnjava. Dok Ratajkowski još nije komentirala glasine da je izlazila s 58-godišnjim Pittom, izvori  kažu da par drži stvari u tajnosti dok njegova žestoka bitka oko  starateljstva s poznatom glumicom Angelinom Jolie još uvijek traje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

– Brad je izlazio sa ženama posljednjih nekoliko godina, ali potajno jer se brine da će Angelina to reći njihovoj djeci,  govori izvor.

Nekada najpoznatiji holivudski par trenutno je upleten u parnicu zbog svoje francuske vinarije, a suočeni su i s optužbama za porodično zlostavljanje. Ratajkowski koja je nedavno otkrila da je biseksualna, podnijela je zahtjev za razvod od supruga ranije ove godine zbog glasina o nevjeri.

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još