Iako je san svakog muškarca, suprug ju je varao: Sada mu je sve vratila s nepoznatim ljepotanom

Piše: Azra

INSTAGRAM: @emrata

Jednu od najuspješnijih manekenki današnjice, Emily Ratajkowski, posljednjih su nekoliko sedmica povezivali s glumcem Bradom Pittom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Iako je Brad od Emily stariji 27 godina, mnogi su komentarisali kako je pronašao mlađu verziju bivše supruge Angeline. Naime, Emily i Brad prvi su puta viđeni u Parizu gdje ih je očevidac ‘spazio’ u jednom restoranu u srcu Pariza, a onda u New Yorku kako izlaze iz jedne zgrade gdje su navodno zajedno proveli noć.

Ni Emily i Brad nisu ni u jednom trenutku službeno komentarisali svoju vezu, ali onda je ona sve objasnila jednom rečenicom za Variety.

-Od nedavno sam slobodna po prvi put u svom životu i jednostavno osjećam da na neki način uživam slobodi da nisam previše zabrinuta oko toga kako će me tko doživjeti, rekla je tada.

Ipak, čini se da nas je i ovoga puta Emily ‘prevarila’ jer ovi prizori pokazuju da je sve samo ne slobodna. Naime, paparazzi su je uslikali kako se s nepoznatim ljepotanom ljubi u izlasku u New Yorku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emrata Daily Updates (@emratateam)

Zajedno su bili i na večeri, a vozili su se na njegovom motoru.

Sve se ovo događa tri mjeseca nakon što je prekinula sa suprugom Sebastian Bear-McClard koji ju je varao. Iako je izgledalo kao da živi pravu ljubavnu bajku, nakon četiri godine braka skinula je prsten i poslala svoje papire za razvod.

Inače, par je zajedno dobio sina Sylvestera koji se rodio u martu 2021.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još