Susret Shakire i Piqueove majke: Sve je bilo dobro dok tema razgovora nije postala njegova djevojka

Piše: Azra

INSTAGRAM: @shakira

Veza fudbalera Gerarda Piquea i pjevačice Shakire završila je prije nekoliko mjeseci zbog njegove afere, a on se prestao kriti sa svojom novom 23-godišnjom djevojkom Clarom Chijom Marti. Zanimljivo je kako se Shakira nedavno sastala s Piqueovom majkom Montserrat Bernabeu. Kako piše španjolska Marca, ispričala je pjevačici o čemu je razgovarala sa svojim sinom. Navodno mu je rekla da radi grešku što prekida s majkom svoje djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Prema riječima paparazza Jordija Martina, Shakira i Montserrat srdačno su se zagrlile i pozdravile, no razgovor je postao napet nakon što se pjevačica požalila Piqueovoj majci na njegovo ponašanje te na činjenicu da je svoju novu partnericu prebrzo upoznao sa svojom porodicom.

-Piqueova majka branila je djevojku svog sina govoreći da je pristojna i privržena djevojka pa je postalo napeto otkrio je novinar, piše Marca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Nedavno su u javnost procurile nove fotografije para i saznalo se da je fudbaler opet prekršio dogovor s pjevačicom. Kako piše Mundo Deportivo, Gerard i Clara su snimljeni s njegovim sinovima kako se druže ispred kuće. Snimku je objavio paparazzi Jordi Martin.

-To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Shakiru s Piqueom, ali sada Clara uživa u njoj i sretna je fudbalerom i njegovom djecom, napisao je.

Podsjetimo, Pique je zbog 12 godina mlađe studentice PR-a navodno ostavio kolumbijsku pjevačicu i to nakon 11 zajedničkih godina i dvoje djece. Upoznali su se dok je ona radila na njegovoj promotivnoj kampanji, a zbog mlađahne plavuše Pique je odlučio raskrstiti s porodičnim životom i vratiti se momačkim navikama. Mnogi studenticu nazivaju Shakirinom dvojnicom, a njihova je afera navodno počela dok je fudbaler bio službeno zauzet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira F.C (@goodgodshak)

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još