Pronađene sestre influenserice iz Srbije: Napustile su oca

Piše: Azra

Otac srbijanskih influenserica Anđele i Nađe otkrio je kako je pronašao svoje kćeri i suprugu Tinu te rodicu Mariju koje su nestale u ponedjeljak u Parizu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nađa 🌚 (@nadjilicaaa)

-Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka porodica, i mi smo imali problema, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam s njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu ih dobiti. Pokušao sam ih pronaći i preko njihovih prijatelja, ali su isključile lokaciju, rekao je Zoran Đorđević, prenosi Kurir.

Podsjetimo, otac srbijanskih influenserica uznemirio je javnost kada je objavio da su njegove kćeri, kao i supruga Tina te rodica Marija nestale. Mnogi su bili zgroženi njihovim nestankom, a to i ne čudi, jer sestre Đorđević na svom YouTube kanalu imaju više od 900 hiljada pratitelja.

-Situacija nije dobra, već nekoliko sati ne znam gdje mi se nalazi porodica. Anđela je u Parizu, kao što već i znate, i od 16 sati joj se gubi svaki trag. Jučer ju je dovezao stric, ona je trebala krenuti s liveom u 19 sati, ali mi se od 18:20 ne javlja. U 18 sati je Tina htjela prošetati psa, a sada je već 22:30 sati i nje nema također. U 20 sati je Nađa trebala završiti s predavanjima, no nije se javila. Ne znam što da radim, ukoliko bilo tko ima bilo kakvu informaciju, rekao je Zoran Đorđević.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👑🎀Anđela Đorđević🎀👑 (@andjelica)

Anđela i Nađa su rodom iz Požarevca, ali žive u Parizu. Probile su se na balkanskoj YouTube sceni, a srbijanski mediji navode da samo od te platforme mjesečno zarade najmanje pet hiljada dolara. Anđela ima 23 godine, a Nađa 21.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još