Neodoljivi parfemi za jesenje dane

Piše: Azra

 

Sva jesen donosi uzbuđenje zbog novog početka. Također predstavlja vrijeme za potpuni makeover, pa će vam biti potrebna nova garderoba, toplija šminka, ali i toplije note parfema. Pravi miris može biti savršen pratitelj s promjenom godišnjih doba. Za jesen birajte slatke cvjetne, začinske i duboke drvene note. Donosimo vam nekoliko parfema s kojima ćete mirisati posvuda do kraja godine.

REPLICA By the Fireplace

Parfem „Replica By the Fireplace“ predstavljen je 2015., a kreirao ga je Marie Salamagne. Gornje note su karanfilić, ružičasti biber i cvijet narandže; srednje note su kesten, drvo Guaiac i kleka; bazne note su vanilija, peru balzam i cashmeran. Ovaj slatki, drvenasti, jantarni miris za muškarce i žene dio je kolekcije parfema „Replica“ inspirirane uspomenama, a najbolje dolazi do izražaja u jesenjim i zimskim mjesecima.

Burberry Body

„Body“ brenda „Burberry“ je chypre voćni miris za žene, predstavljen 2011. godine, a kreirao ga je Michel Almairac. Gornje note su breskva, pelen i bijela frezija; srednje note su ruža, sandalovo drvo i iris; bazne note su mošus, kašmir, vanilija i amber. Ovaj svevremenski puderasto-drvenasti miris idealan je za svakodnevno nošenje.

Armani Terra Di Gioia

Terra di Gioia“ brenda „Giorgio Armani“ je amber cvjetni miris za žene. Predstavljen je prošle goine, a kreirali su ga Fabrice Pellegrin, Nathalie Lorson i Honorine Blanc. Gornje note su kruška, mandarina i bergamot; srednje note su cvijet badema i jasmin; bazne note su amberwood i mošus.  Ovaj senzualni parfem s učinkom zagrijavanja odaje počast suncem obasjanoj morskoj obali.

Chanel Gabrielle

„Gabrielle“ brenda „Chanel“ je cvjetni miris za žene, predstavljen 2017. godine, a kreirao ga je Olivier Polge. Gornje note su grejpfrut, mandarina i crna ribizla; srednje note su cvijet narandže, jasmin, ylang-ylang, tuberoza, đurđevak, kruška i ružičasti biber; bazne note su mošus, sandalovo drvo, cashmeran i korijen irisa. Miris je ovo, kako kažu njegovi tvorci, namijenjen ženama koje paze na svoje potrebe i izražavaju svoje mišljenje, onima koje uistinu sjaje dok pokazuju svoju blistavu osobnost.

Jo Malone Pomegranate Noir Cologne

„Pomegranate Noir“ londonskog brenda „Jo Malone“ je aromatični voćni miris za žene i muškarce. Kreirao ga je Beverley Bayne. Gornje note su nar, rabarbara, šljiva, malina i lubenica; srednje note su karanfilić, ružičasti biber, drvo Guaiac, olibanum, opoponaks, ruža, jasmin i đurđevak; bazne note su kedar iz Virdžinije, pačuli, mošus i amber. Zavodljiv je, intenzivan i zagonetan te kao stvoren za jesen i hladniji period godine.

 Juliette Has a Gun Mmmm…

„Mmmm…“ brenda „Juliette Has A Gun“ je miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2016. Gornje note su malina, geranium i neroli; srednje note su tuberoza, iris, cvijet narandže i jasmin sambac; bazne note su vanilija, karamela, sandalovo drvo, heliotrop, bijeli mošus i pačuli. Kremast je, mekan, ugodan i savršeno se uklapa u sve što jesen predstavlja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti