Rijaliti zvijezda Kim Kardashian napunila 42 godine

Piše: Azra

INSTAGRAM: @kimkardashian

Rijaliti zvijezda Kim Kardashian napunila je danas 42 godine. Porodica Kardashian-Jenner svoju slavu postigla je upravo kroz rijaliti show ‘Kepping up with Kardashians’, koja je prvi put prikazana prije 15 godina, a od tog perioda pa do sada, Kim je postala uspješna poslovna žena. Za vrijeme rijalitija upisala je fakultet, te se edukovala za advokata. Osnovni cilj joj je da nevine ljude u zatvoru oslobodi krivnje. Pored toga, vlasnica je i kompanija ‘Skims’ i ‘SKKN’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim je često na meti medija zbog turbulentnog života. Naime, dugi niz godina njen ljubavni status bio je tema brojnih medija. Nakon brojnih ljubavnih krahova i dva propala braka, udala se za repera Kayea Westa s kojim ima četvero djece. Međutim, i tom odnosu je došao kraj, te je Kim utjehu pronašla u mladom Peteu Davidsonu. Nakon izvjesnog perioda i toj vezi je došao kraj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

U nekoliko posljednjih mjeseci drastično je promijenila svoj izgled. Njen proces mršanja započeo je kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe za Met Galu, a mnogi su nakon njenog gostovanja u emisiji „The Late Late Show with James Corden“ zapazili i da su joj nestale prepoznatljive obline.

Starleta koja je bila poznata po svojim atraktivnim oblinama na malim ekranima pojavila se mršavija nego ikada. Fanovi reality zvijezde ranije su hvalili njeno bujno poprsje, a sada se pitaju je li Kardashianka smanjila grudi.

Na svom Instagram profilu objavila je veliki broj čestitki od strane svoje porodice i bliskih prijatelja, među kojima su se našle brojne poznate ličnosti. Na nekim čestitkama su i stare fotografije Kim, na kojima izgleda drastično drugačije nego danas.

Njena majka Kris Jenner objavila je video prikazujući detalje iz njenog ranog djetinjstva pa sve do danas.

(S.B.)

Pročitajte još