Kad nestane glamur: Kako najljepša žena na svijetu izgleda bez usluga stilista i frizera

Piše: Azra

INSTAGRAM: @myheartbels

Ove sedmice u New Yorku je održano 16. izdanje dodjele nagrade “Golden Heart”, koju dodjeljuje humanitarna organizacija “God’s Love We Deliver”. Među brojnim poznatim damama iz svijeta zabavne i modne industrije našla se i Bella Hadid.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BHBR MÍDIAS. 🦋 (@bhbrmidia)

Slavna 26-godišnja manekenka doslovno je blistala od glave do pete u predivnom modnom izdanju. Za ovu svečanost obukla je zlatnu haljinu američkog dizajnera Michaela Korsa iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Model midi kroja s dubokim dekolteom pristajao joj je kao saliven, a Bella je haljinu kombinovala sa zlatnim sandalama.

Kada je u pitanju frizura, odlučila se za klasičnu zalizanu punđu kakvu često nosi i bira za glamuroznija događanja. Jednostavan “brončani” make-up savršeno se uklopio u ovo izdanje žene koju čak i mnogi stručnjaci nazivaju najljepšom na svijetu.

Naime, nekoliko puta dosad upravo su joj tu titulu dodijelili plastični hirurzi koji su ustanovili da ima savršene proporcije lica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fan page🌬 (@myheartbels)

Međutim, često se uvjerimo da je takozvano savršenstvo poznatih dama zapravo samo iluzija koja se stvara uz pomoć vrhunskih frizera i stilista.

Zahvaljujući njihovim uslugama, slavne dame dolaze na razna događanja u besprijekornom izdanju, ali kada nakon toga skinu sa sebe šminku i odjeću, zapravo su samo žene od krvi i mesa koje krase nesavršenstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fan page🌬 (@myheartbels)

Manekenka je prošetala New Yorkom u potpuno drugačijem izdanju – bez šminke, bez frizure, bez glamurozne haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella Hadid Access (@bhadidaccess)

Izvor: zadovoljna.hr

(S.B.)

Pročitajte još