Princ Harry i Meghan Markle pripremaju iznenađenje za kraljevsku porodicu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @meghandharry

Princ Harry i Meghan Markle su nakon odlaska iz kraljevske porodice izgradili carstvo u svijetu šoubiznisa, a nastavili su se baviti i dobrotvornim radom što vole često isticati.

Trenutno se o supružnicima priča u kontekstu njihove dokumentarne serije na Netflixu i Harryjevih memoara koji bi trebali izazvati veliku pažnju. Upravo to je problem o kojem princ i Meghan jako vode računa pa žele izmijeniti neke stvari kako ne bi naljutili kraljevsku porodicu.

Kako je objasnila kraljevska dopisnica Katie Nicholl za Vanity Fair, par mora biti oprezan kakve će stavove iznositi o njima u budućim projektima.

-Harry i Meghan su svjesni da ako učine ili kažu bilo šta što bi se moglo smatrati neosjetljivim prema Harryjevoj prodici, tada riskiraju da budu potpuno odsječeni. U porodici postoji osjećaj da su već na tankom ledu i da moraju pažljivo koračati, ispričao je izvor u razgovoru s Nicholl.

Supružnici su odlučili ublažiti svoje dosadašnje ponašanje i sadržaj Netflixove dokumentarne serije jer žele prinčevog oca, kralja Charlesa III na svojoj strani.

-Harry zna da njegov otac može biti prilično nemilosrdan ako mora biti. Charles neće tolerisati da član njegove porodice okalja ugled krune, ispričao je izvor.

Inače, američki mediji su nedavno objavili da su se Meghan i Harry sukobili s Netflixom i čak sa svojim vlastitim produkcijskim timom zbog svoje dokumentarne serije. Kako je pisao Page Six, supružnici su odlučili da žele odustati od nekih stvari koje su htjeli ranije prikazati i snimiti što im je donijelo probleme.

Meghan i Harry navodno inzistiraju da se izrežu neki dijelove iz serije, koju su snimali više od godinu dana, ali čelnici Netflixa stoje uz produkcijski tim koji želi zadržati dosad napravljeni sadržaj.

Meghan i Harry žele urediti seriju nakon smrti kraljice Elizabete II prošlog mjeseca jer su otkrili razne informacije, koje će podići prašinu, o kralju Charlesu III i kraljici Camilli te princu Williamu i princezi Kate Middleton.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još