Njegovim odlaskom sve se promijenilo: Ovo su sinovi Nebojše Glogovca iz prvog braka

Piše: Azra

INSTAGRAM: @discover__serbia

Miloš i Gavrilo Glogovac, sinovi Nebojše Glogovca dva su vrlo uspješna mladića, svaki u svojoj oblasti. Dok je Gavrilo odmah u startu znao da s javnošću ne želi da dijeli svoju privatnost i to koja su mu opredijeljenja, mlađi Miloš vrlo otvoreno je komunicirao sa očevom publikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nebojša Glogovac 🎭 (@glogovac_nebojsa)

Pojavio se čak u jednom momentu u kulinarskoj emisiji, ali vrijeme je pokazalo da mu daleko više leži uloga iza kamere.

Danas on studira režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti i po sudu kolega i profesora lijepo oblikuje svoje znanje i prijeti da postane vrlo priznat i poznat.

Sinovi Nebojše Glogovca vrlo mladi su ostali bez očinske figure, ali to ih nije spriječilo da izrastu u divne, posvećene muškarce i odanu braću malenoj Sunčici. Uprkos tome što je jedina spona između sestre i braće različitih majki nestala, Miloš i Gavrilo nisu odsutali od želje da budu najveći oslonac svojoj sestrici i pravi uzori. Istina je da svaki od njih ima dosta obaveza što na fakultetu, što privatno ali uvijek pronađu makar malo vremena za Sunčicu koja sljedeće godine kreće u vrtić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente)

Nebojšina udovica Milica uživa kada se njih troje druže i drago joj je kada vidi da su braća zaštitnički nastrojena prema njenoj jedinici. Bivša Glogovčeva supruga, slikarka Mina također nema ništa protiv njihovog odnosa, naprotiv ponosna je na svoja dva nasljednika i njihovu empatiju i ljubav koju nesebično dijele.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još