Razvod jedva prebolio, a onda oženio kopiju bivše: Jezivo se ugojio, ali ga 26 godina mlađa žena obožava

Piše: Azra

Russell Crowe i njegova 26 godina mlađa djevojka Britney Theriot donedavno su uživali na romantičnom odmoru u Italiji, međutim, sada se šuška da su upravo kratkotrajni predah od obaveza iskoristili da se u tajnosti zakleti na vječnu ljubav.

Priče su postale glasnije nakon što je Britney uslikana sa zlatnim prstenom na ruci, i to baš na prstu na kojem se nosi burma.

Par je inače u vezi od novembra prošle godine, a da su emocije jake svjedoči i to što se od nove djevojke glumac gotovo uopšte nije odvajao, a zajedno su počeli i da treniraju.

Ona mu je i najveća podrška u namjeri da skine višak kilograma koji je nabacio nakon razvoda od bivše supruge  Danielle Spencer od koje se razveo 2018. godine nakon 15 godina braka i dvoje djece.

Razvod je glumcu veoma teško pao, zbog čega je utjehu tražio u hrani. A onda je u njegov život ušetala Britney i sve se promijenilo. Inače, zanimljivo je i što mnogi smatraju da je njegova nova djevojka mlađa kopija bivše supruge zbog čega se smatra da glumac zapravo uopšte nije prebolio razvod do kraja.

Ipak, i pored svih priča, čini da je Rassell konačno sretan u životu, iako o detaljima svoje romanse nije želio da priča, čak ni kada su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu.

(S.P.)

Pročitajte još