Sestra joj je kupila karijeru, a operacije koje je radila teško je izbrojati

Piše: Azra

Kendall Nicole Jenner je rođena u Los Angelesu. Kćerka Kris Jenner i Caitlyn Jenner koja je rođena kao Bruce Jenner, pa je prije nekoliko godina promijenila spol, odrasla je u rijalitiju “U korak sa Kardašijanovima”.

Okidač popularnosti ovog TV formata, a samim tim i popularnosti mlade manekenke bio je kućni snimak njene sestre Kim, objavljen pre više do 10 godina.

Zato se kaže da svi u porodici Kardašijan-Džener treba da budu zahvalni Kim jer ih je proslavila. Ali moramo da budemo precizni, zapravo bi trebalo da budu zahvalni mami Kris koja je cijeli skandal oko vrućeg snimka i osmislila.

Međutim, Kendal je u jednom trenutku razbjesnila javnost upravo intervjuom u kojem je izjavila kako smatra da joj je poznato porodično prezime problem u dobijanju poslova. Tvrdila je i kako je radila vrlo naporno da bi bila tu gdje je danas i kako često na kastinzima ne napiše svoje prezime, jer je sigurna kako nekim klijentima nije drago što njena porodica ima rijaliti šou.

Međutim, Kendal je i prije učešća u rijalitiju bila dio javne scene Amerike. Kada pogledate njen život, kao da i nije imala drugog izbora.

Kada je debitovala na manekenskoj sceni, bilo je osporavanja, kritika u stilu kako nije za manekenku i da su joj sestre obezbjedile karijeru. Međutim, ona se nije osvrtala na kritike, te je danas tako veoma uspješna manekenka, ali i preduzetnica.

Plastične operacije

Iako Kendal mnogi smatraju i najprirodnijom članicom ovog sveprisutnog klana, stare fotografije najbolji su dokaz da je puno toga radila na sebi.

Svjetski hirurzi tvrde da je Kendal operisala nos zbog čega on danas izgleda ženstvenije i prefinjenije, da je botoksom podigla obrve, da je “napunila” odnosno povećala volumen jagodica i brade, da je korigovala dio lica oko viličnih kostiju, ali i da je povećala usne.

Operacije je izvodila postepeno, a o njima nikada nije javno pričala. Ipak, kada pogledate slike stare nekoliko godina, razlika je očigledna.

Također, nedavno se šuškalo i da je manekenka ugradila silikone, ali da nije pretjerivala s veličinom kako bi mogla i dalje da radi revije. Iako je operacije oduvijek opovrgavala, u oktobru 2021. godine Kendal je viđena kako izlazi iz ordinacije plastičnog hirurga.

Ljubavni život

Kendal na ljubavnom polju nije sklona skandalima, dosta je misteriozna kada su veze u pitanju, ali i sama seksualnost. Pisalo se da je okrenuta istom spolu, zatima da je biseksualka, ali su dosad poznati samo njeni muški partneri: Rajan Nasif, Džulijan Bruks, Jang Džinsu, Heri Stajls, Džordan Klarkson, Asap Roki, Blejk Grifin, Ben Simons, Kali Kuzman… Već neko vrijeme je u ponovo vezi sa NBA košarkašem Devinom Bukerom sa kojim je na kratko raskinula.

– Njihova veza uspjeva jer su oboje opušteni. Kendal voli vrijeme za sebe i svoju porodicu, a i njen raspored je jako užurban, ali Devin ima razumijevanja za to, otkrio je izvor blizak paru.

Šuška se inače da je Devina i vratila nakon što je krenula da objavljuje gole fotke, što košarkaš nije mogao da podnese, pa je brže-bolje vratio svoju dragu.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.P.)

Pročitajte još