Brada Pitta su pitali koja glumica je najljepša: Na prvom mjestu nije nijedna njegova bivša

Piše: Azra

INSTAGRAM: @bradpittofflcial

Brada Pitta možda su nedavno sustigli novi problemi, vezano za prvu bivšu suprugu Jennifer Aniston, koja navodno planira da ga tuži, u jeku skandala sa Angelinom Jolie koja ga je optužila za zlostavljanje, ali se čini da mu na svim drugim poljima “cvjetaju ruže”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Tako je u Finskoj otvorio prvu izložbu svojih skulptura, proizvodi ekskluzivno pjenušavo vino, osnovao je muzički studio u Francuskoj, a pokrenuo je i kozmetičku liniju. Glumac je na neki način najavio penziju kada je riječ o ulogama, ali i da ostaje u svijetu filma zahvaljujući njegovoj produkcijskoj kući “Plan B” koja je ujedno i kamen spoticanja sa Aniston.

Naime, njih dvoje su produkcijsku kuću osnovali još tokom braka, a kasnije je, nakon razvoda ona pripala Pittu. Problem je nastao jer je glumac sve zasluge pripisao sebi, što je Jennifer veoma teško palo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

-Ovdje se ne radi samo o novcu. Što se Jenn tiče, ono što je jednako važno je princip. Stvar je u tome da je ona bila sukreator i osnivač Plana B, i dok je tehnički pripao Bradu, ona nije dobila zasluge koje je zaslužila jer ju je izgradila iz temelja, rekao je izvor blizak glumici nedavno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie)

I dok se iščekuje epilog drame, čini se da Pitta cjelokupna situacija nije pretjerano potresla. Baš zbog cjelokupne situacije, mnogi su se podsjetili jednog njegovog starog intervjua. Pitali su ga koja glumica mu je najljepša ikada, a zanimljivo da na “radaru” nije bilo ni Aniston ni Jolie. Zapravo, odgovor je sve iznenadio. Kako je tada rekao, njegov izbor najdraže i ujedno najljepše glumice pao je na Diane Wiest, koja je dokazala da je moguće biti lijep bez da te kritičari i obožavatelji etiketiraju kao se*s simbol.

-Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lijepim i se*s simbolima. Reći ću vam ko mi je najdraža glumica: Diane Wiest. Za nju nikad ne biste rekli da je se*s simbol. Diane Wiest je, za mene, najljepša žena na ekranu, zaključio je Pit, a mnogi su ovo shvatili kao šamar njegovim bivšim ženama koje su važile za najljepše i najtalentovanije.

Izvor: wanted,mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još