Britney Spears priznala da živi s neizlječivim oštećenjem živca: Mozak mi se gasi

Piše: Azra

Foto: Instagram @britneyspears

Pjevačica Britney Spears(40) na Instagramu je podijelila sa svojim pratiteljima da ima problem s živcem zbog kojeg joj trni desna strana tijela.

– Sada plešem u ritmu, Victoria. Oštećenje živaca na desnoj strani mog tijela… Nema lijeka osim Boga, pretpostavljam…Oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kisika. Mozak ti se doslovno gasi…Bla bla bla stara priča… Na tom mjestu nisam disala, oštećenje živaca uzrokuje utrnuće dijelova tijela. Budim se tri puta sedmično u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute. Živci su sitni i osjećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tijela, sve do vrata, a dio koji me najgore boli je sljepoočnica na glavi. Peče i strašno je – napisala je Britney uz video na kojem pleše.

-Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mjestu, bila sam u blagoj nesvjestici, nisam se mogla suočiti s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovdje. Iako moj Instagram nije bio na razini većine,  dao mi je postojanje i doveo me ovdje. Smiješno je, ali kada plešem ne osjećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mjesto mog unutarnjeg djeteta – dodala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

-I premda se ne krećem kao što sam prije, zaista vjerujem da mi je moja vjera dala snage za to. Božjom milošću konačno sam pronašla lijek gdje zapravo osjetim kako mi kisik ide u mozak i kroz vrat. Oči su mi sada otvorenije i mogu pravilno držati glavu. U svakom slučaju osjećam se puno bolje, mogu disati. Osjećam se pametnije jer pa, Isuse, sad mogu disati…U svakom slučaju, sada dišem i mogu plesati u ritmu, Victoria. Šaljem svoju ljubav svakome od vas. Ovo sam ja jutros. Sad ću usisati – zaključila je Spears.

Iako nije novost da Britney objavljuje pomalo haotične objave, mnogi pratitelji su primijetili da pjevačica stalno objavljuje fotografije i videe iz kuće u kojoj navodno više ne živi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

“Mislili smo da si se preselila u novu kuću”, “Zašto usisavaš u svojoj ‘staroj’ kući?”, “Zar se nisi preselila, što se događa?” – komentirali su njeni zbunjeni obožavatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Britney se u junu ove godine vjenčala za glumca i modela Sama Asgharija (28) i nakon toga su zajedno preselili u novu vilu, s čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pročitajte još