Rihanna i A$AP Rocky još uvijek ne žele objaviti fotku ni ime sina: Pjevačica objasnila zašto

Piše: S.P.

Rihanna (34) i A$AP Rocky (34) prije pet mjeseci postali su roditelji, a jedino što znamo o djetetu poznate pjevačice i repera je to da se radi o dječaku. Rihanna je novom intervjuu objasnila zašto još nisu podijelili druge informacije o sinčiću, poput imena ili fotografija.

Rihanna tvrdi da je to samo zato što nemaju vremena.

– Jednostavno nismo stigli do toga. Živimo punim plućima. Ali pretpostavljam da postoji određena sloboda koja dolazi s takvim objavljivanjem – navela je Rihanna za Washington Post.

Iako još nije podijelila fotografije bebe, Rihanna je ranije otvoreno govorila o majčinstvu te je u intervjuu za Entertainment Tonight otkrila što joj je najdraže otkako je postala majka.

– O Bože, jutra, kad otvorim oči i vidim bebino lice! Kad se beba ujutro probudi sva začuđena s obraščićima i ne zna ni gdje se nalazi. Nešto najslađe, to mi je najdraži dio dana – ispričala je.

Podsjetimo, Rihanna je 13. maja postala mama. U bolnici u Los Angelesu u potpunoj tajnosti rodila je sina. Nedugo nakon našla se i na godišnjem Forbesovom popisu najbogatijih ljudi na svijetu.

Pročitajte još