Slavna manekenka zabrinula fanove fotografijama modrica i zavoja na tijelu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @bellahadid

Slavna manekenka Bella Hadid zabrinula je svoje pratitelje nakon što je u ponedjeljak u zagonetnoj objavi na Instagramu podijelila fotografije svojih natučenih nogu i leđa prekrivenih zavojima.

26-godišnja manekenka je na svom Instagram storyju objavila snimke na kojima sjedi na krevetu u bolničkoj sobi, sa zavojem oko desne ruke i gazom na leđima. Sljedeća fotografija prikazuje njezine noge prekrivene velikim, tamnim modricama.

INSTAGRAM: @bellahadid

Bella nije otkrila više detalja o svom zdravstvenom stanju, a ranije je kazala da pati od lajmske bolesti, odnosno bakterijske zaraze koja napada organizam. U težim slučajevima može dovesti do problema s radom srca, oštećenja živaca, oticanja zglobova i poteškoća s koncentracijom. Bella je prije šest godina na događaju Global Lyme Alliancea govorila o borbi s lajmskom bolesti.

-Nekada spavam 12 sati i ne mogu ustati iz kreveta. Imam jake bolove u zglobovima, takozvanu moždanu maglu i anksioznost. Postoji mnogo simptoma koji se ne mogu odmah uočiti. Život ide dalje i ne smijem odustati, ispričala je tada.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još