Prijatelj Aarona Cartera otkrio što je vidio u kući nakon njegove smrti: Izgledao je užasno

Piše: Azra

INSTAGRAM: @aaroncarter

Mlađi brat Nicka Cartera (42), popularnog člana benda The Backstreet Boys, Aaron Carter preminuo je u 35. godini života prošle subote, a pronađen je u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji.

Pjevač je imao nekoliko dijagnoza, poremećaj višestruke ličnosti, shizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji o njemu pisali jer je sedmicu dana nakon porođaja izbacio svoju zaručnicu Melanie Martin i njihovog sinčića Princea iz kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aaron Carter (@aaroncarter)

Još nije otkriven uzrok njegove smrti, no navodno mu je presudilo korištenje opijata. Policija tvrdi da je pronašla dokaze da je bio ovisan o udisanju komprimiranog zraka iz limenki. Prema pisanjima stranih medija u njegovom su domu pronađene brojne prazne limenke komprimiranog zraka kao i gomile bočica pilula i lijekova koji se inače izdaju na recept. Nije jasno je li predoziranje razlog njegova utapanja u kadi, ali policija smatra da bi to moglo biti lako moguće.

Sada je Aaronov dugogodišnji prijatelj, Gary Madatyan otkrio što je vidio u njegovom domu na dan kada je otkriveno njegovo tijelo. Naime, Garyja i bivšu pjevačevu zaručnicu Melanie Martin policija je pustila u kuću nakon što su odnijeli truplo, a kaže da je prizor bio jeziv.

-Nakon što su tijelo iznijeli iz kuće, dopustili su samo nekoliko ljudi da uđu u kuću. Samo smo htjeli ući tamo i vidjeti ima li krvi ili alkohola ili bilo čega u kući, ispričao je za Entertainment Tonight.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aaron Carter (@aaroncarter)

-Otišao sam u njegovu spavaću sobu. Spavaća soba je bila normalna. Otišla sam u kupatilo gdje je kada bila puna vode žućkaste boje, dodao je.

Vidio je i limenke komprimiranog zraka, a kaže da nikada lično nije svjedočio tome da ih Aaron koristi, samo na Instagramu. Otkrio je i kako je izgledao posljednjih dana života.

-Izgledao je užasno. Jako je smršao. Nije se ponašao normalno. Kao da umom nije bio prisutan. Čuo sam da uzima puno lijekova, ne konkretno ilegalnih droga, ali bio je na puno lijekova, ispričao je Gary.

Znao je da Aaron ima nekoliko dijagnoza, ali nije imao utisak da želi okončati svoj život.

-Mislim da je uzeo lijekove i da je zaspao u kadi… Mislim da je to tragična nesreća, jer je volio život. Imao je toliko planova. Iako je imao psihičkih problema, ovisnosti, volio je život, objasnio je.

Madatyan kaže da je pjevača mučila i borba za starateljstvo nad jednogodišnjim sinom Princem s bivšom zaručnicom.

-Mislim da mu je bilo dobro dok nije stigao ovaj slučaj starateljstva nad djetetom. Bio je jako slomljen što nije mogao vidjeti svoje dijete i imao je puno sastanaka sa svojim odvjetnicima, istaknuo je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aaron Carter (@aaroncarter)

Kaže kako se Aaron prijavio na odvikavanje u septembru, a imao je i finansijskih problema.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još