Važio je za najvećeg šmekera osamdesetih, a njemu je ona ukrala srce: Ovo je lijepa žena Alena Islamovića

Piše: Azra

Foto: Instagram @marjana.islamovic

 

Alen Islamović oduvijek je važio za šmekera i nema te dame koja ga nije požudno gledala. I pored sve slave i pažnje koju godinama uživa na javnoj sceni, ono što je karakteristično kod Islamovića jeste da već godinama voli samo jednu ženu.

U pitanju je njegova supruga Marjana sa kojom je već 43 godine u braku i sa kojom ima dvije kćerke Unu (35) i Laru (28), od kojih je dobio i unuke.

– Marjanu sam upoznao kada je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi “BAG”. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati – rekao je Islamović svojevremeno.

Priznao je da je kao otac odličan i blag, a kao deda pogotovo.

– To mi je najlepša uloga sada, jedva čekam da vidim unuke. Tokom višemjesečnih turneja sa “Bijelim dugmetom” potpuno sam propustio odrastanje starije kćerke i u tom periodu moja supruga bila je zadužena za njeno vaspitanje. Danas, kada su obje porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne djevojke, koje vole svoju porodicu, imaju vjerne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povrijedile – rekao je muzičar u jednom intervjuu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti