Zbog omražene uloge u “Titanicu” ljudi ga napadaju na ulici, a evo kako se nosi s tim 25 godina kasnije

Piše: Azra

Foto: Instagram @billyzane / Pinterest @fanpop.com

Billy Zane progovorio je iskreno o ulozi svog omraženog lika kojeg je utjelovio u “Titanicu” pa otkrio da neki misle da je stvarno takav po prirodi.

Holivudski glumac Billy Zane našao se središtu pažnje nakon što se pojavio u kultnom filmu Jamesa Camerona “Titanic” iz 1997. godine, zajedno s Kate Winslet i Leonardom DiCaprijem.

Danas 56-godišnji Billy glumio je omraženog Cala Hockleya i kaže da se i dan danas osjeća kao negativac u Hollywoodu te da stranci i dalje viču na njega na ulici. Na utjecaj uloge koju je utjelovio u “Titanicu” osvrnuo se u jednom intervjuu.

-Postoje oni koji znaju da ste glumac i da ste se uživili u izvedbu, ali i oni koji jednostavno misle da sam gad po prirodi. Ali ja sam zapravo ovca u vučjoj koži. Titanic je bio dvosjekli mač, postao sam utjecajniji i zapaženiji, ali ima to i negativnu stranu, zaključio je Billy.

Billy je 1997. godine u “Titanicu” dobio ulogu pokvarenog tajkuna kojemu je glavni cilj bio oženiti se lijepom Rose, koju je utjelovila Kate Winslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Jack ili Leonardo DiCaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova, ni s jednim nije ostvario takav uspjeh kao s Titanicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

-Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Hollywoodu rijetko ko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove, izjavio je tom prilikom.

Izvor: Dnevnik.showbizz.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još