Najvećeg frajera današnjice zavela je kada je imao 8 godina: Tukla je sve svoje muškarce a oni su je ipak voljeli

Piše: Azra

Kada su početkom godine Lisa Bonet i Jason Momoa otkrili da se razvode, mnogi su bili u potpunom šoku. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova današnjice, a zajedno su proveli dugih 16 godina. Vijest su otkrili na svojim mrežama uz riječi da “oslobađaju jedno drugo”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lisa Bonet (@officiallisabonet)

-Odlučili smo da s javnosti podijelimo vijest da se rastajemo. Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo djecu što je sve moguće, stoji u objavi.

Međutim, nakon samo par nedjelja, objava je uklonjena sa njihovih profila zbog čega se povela priča da se par ipak pomirio, ali je malo nakon toga Momoa viđen u društvu nove djevojke sa kojom je raskinuo na kratko tokom ljeta, da bi početkom jeseni ponovo obnovili romansu.

Sa druge strane, od kako su prekinuli brak, Lisa koja danas puni 55 godina se uopšte ne pojavljuje u javnosti. Zanimljivo je da je Momoi često pravila društvo njena kćerka iz prvog braka – Zoe Kravic koja sa glumcem ima fantastični odnos. Ipak, Lisa mjesecima već ne napušta svoje imanje, i fokusirana je na djecu koju je dobila sa čuvenim Akvamenom.

Inače, jedno vrijeme se šuškalo da je njihov brak “pukao” zbog čuvene “rasturačice brakova” i bivše žene Jonnyja Depa, Amber Heard. Lisa je navodno bila bolesno ljubomorna na nju, a na sve načine je pokušavala i da je otpuste iz nastavka filma “Aquaman 2”.

Zapravo, kako su često pisali strani mediji, Lisina bolesna ljubomora je u više navrata bila glavni razlog zašto su joj pucale veze, ali ne samo to – ona je bila i poznata kao neko ko je izuzetno nasilan prema svojim muškarcima, a nije tajna da je se čak i Momoa plašio, što je i sam priznao u pojedinim intervjuima, opisujući je kao “lijepu, ali zastrašujuću”.

Podsjetimo, Lisa i Jason upoznali su se 2005. u jednom klubu. Lisa je tada već bila poznata glumica koja se proslavila kao Denise u popularnoj seriji “The Cosby Show”, a 12 godina mlađi Jason slavu je stekao glumeći Khala Droga u “Igri prestolja” i filmu “Aquaman”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

-Imao sam osam godina i video sam je na TV-u. Pomislio sam: ‘Mama, želim jednu takvu. Pratit ću je ostatak svog života i osvojiti je”, rekao je glumac 2017. godine koji zbog svog odnosa s ženom često nazivan najvećim papučarem Holivuda.

Njih dvoje bili su 12 godina u braku, a par ima dvoje djece – sina Nakou-Wolfa (12) i kćerku Lolu (14).

Svojevremeno je priznao da je bio prestravljen prije njihovog prvog izlaska, a da je njegova ljubav iz djetinjstva priznao joj je tek kad se udala za njega.

-To sam joj priznao tek kada smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Nisam htio da misli da sam je uhodio da bismo bili zajedno i da misli da sam lud, objasnio je glumac, koji se često nalazi na vrhu lista najseksiplinijih muškaraca na svijetu.

Za Lisu Bonet, koja je u tom trenutku imala 38 godina i jedan brak iza sebe, prvi susret s Jasonom prošao je malo manje filmski.

-Ne mogu reći da je to bilo ‘to’ od prvog trenutka kada smo se vidjeli, ali od dana kada smo se upoznali smo zajedno, izjavila je za Porter magazin.

Inače, Lisa, koja je u prošlosti važila za jednu od najljepših i najsenzualnijih glumica, prije Momoe bila je u braku sa Lenijem Kravicom od 1987. do 1993.

Sreli su se na koncertu, a pjevač je tada bio vjeren. On i Lisa počeli su da se druže, a iskrice su bile toliko jake među njima, da je njegova vjerenica primijetila da se između njih javlja nešto više od prijateljstva i raskinula vjeridbu.

Leniju je bila velika inspiracija, ali je ipak došlo do razvoda. On joj je kasnije posvetio i čitav album “Mama Said”, a mnogi su već tada bili sigurni da je do raskida došlo jer je Lisa bila previše dominantna i zapovjednički tip.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još