Patricia o sestri Georgini Rodriguez: Nikada joj nisam tražila novac, samo da pomogne djeci

Piše: Azra

Ronaldova izabranica Georgina Rodriguez očito nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom, Patriciom Rodriguez, koja ju je optužila da laže te zaprijetila da će objaviti informacije vezane uz nju, piše Marca.

Patricia se pojavila u španjolskoj emisiji Socialite i izjavila da se Georgina ruga njezinoj ekonomskoj situaciji.

-Čula sam puno glasina o ovome unutar porodice. Srami me se i smije se i uživa u mojoj trenutnoj ekonomskoj situaciji, izjavila je Patricia.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

No, Georginina sestra nije se zaustavila samo na tome. Otišla je korak dalje i nazvala Georginu “zločestom osobom” te zaprijetila da će objaviti privatne informacije o sestri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

-Ja nisam tip osobe koja voli sukob niti se volim ljutiti na nju. Mislim da moramo razgovarati o onome što se dogodilo i završiti s tim, dodala je.

Kad su je pitali o pisanjima u medijima da je od sestre tražila novac, Patricia je odgovorila da je nikada nije pitala niti jedan euro.

-Nikada nisam pitala Georginu novac, jedino što sam pitala je da pomogne mojoj djeci, izjavila je dodajući kako ne želi novac te da je zamolila sestru da pomogne njezinoj djeci u kupovini knjiga koje im trebaju za školu, no kako još uvijek čeka odgovor.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još