Čija je žena bogatija, Ronaldova ili Messijeva: Evo koliko novca zarađuju poznate dame

Piše: Azra

Fudbalska zvijezda Leo Messi zajedno sa reprezentacijom osigurali su prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Messi je počeo igrati fudbal u ranoj dobi, a njegov je potencijal ubrzo primijetila Barcelona.

Najbolji argentinski fudbaler Leo Messi još od srednje škole ljubi samozatajnu Antonelu. Upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma. Messi je sa Antonelom stupio u bračne odnose 2017. godine u rodnom Rosariju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Antonela osim što je supruga poznatog fudbalera, uspješna je u svom zanimanju. Još za vrijeme studija počela je da zarađuje. Ona je još tada potpisala ugovor sa jednom agencijom iz Argentine, a nakon toga je i sama pokrenula lanac odjeće za dame. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 44 miliona KM.

Izabranica Cristiana Ronalda stekla je veliku slavu nakon što je započela vezu sa slavnim fudbalerom, te se njen život promijenio iz temelja. Dana Georgina uživa u luksuzu o kojem mnogi sanjaju. Od Ronalda, kako prenose strani mediji, svakog mjeseca ima 200 hiljada KM, te taj iznos dobije kao mali znak pažnje zbog brige o djeci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na godišnjem nivou to je 2.4 miliona KM. Georgina je iskoristila ovu priliku, te pored zarade koju ostvaruje na Instagramu, pokrenula i nove modne brendove.

(S.B.)

Pročitajte još