Porodica Hećimović: Godino 2022. bila si nam dobra, dala si nam dva nova života

Piše: Azra

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović srca publike širom naše regije osvojio je kada se pojavio kao takmičar, prvo u muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a potom u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“. Danas svojim glasom osvaja publiku širom BiH, ali i regiona.

Maid Hećimović i njegova supruga Ajla žive najljepši životni period. Sa svojim sinovima žive skladan porodični život i često na njihovim društvenim mrežama možemo vidjeti fotografije kako uživaju u njihovom domu, na putovanjima, druženjima s prijateljima.

Praznična euforija je i u njihovom domu. Povodom proslave Nove godine Ajla je na Instagramu objavila porodičnu fotografiju, ispod koje je opisala kako su proveli 2022.

INSTAGRAM: @laaajlla

-Godino 2022 bila si nam dobra, najvažnije nisi nam nikoga uzela, a dala si nam dva nova života, neprocjenjivo i veliko ti HVALA. Od 2023 želim samo da nam nikoga ne uzima i da nam podari zdravlja (znam puno želim ali to ono najvažnije). Sretna nam svima Nova godina, napisala je u opisu fotografije.

Pročitajte još