Djeca kralja popa snimljena u rijetkom zajedničkom izlasku, a donedavno niko nije znao ni kako izgleda najmlađi sin

Piše: Azra

Foto: TheImageDirect.com / Pinterest @RiversSydney

Djeca pokojnog kralja popa Michaela Jacksona rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no sada su ih paparazzi snimili kako zajedno uživaju u zimskim radostima na jezeru Tahoe u Kaliforniji.

25-godišnji Prince, 24-godišnja Paris i 20-godišnji Blanket Jackson uživali su u šetnjama, vožnjama snowmobileom i skijanju, a pridružilo im se i nekoliko prijatelja.

Braća se u javnosti rijetko pojavljuju, a Blanketa, donedavno godinama niko nije vidio, niti znao kako danas izgleda. Iznimku je napravio krajem prošle godine kako bi za “Good Morning Britain” govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovom ocu.

Foto: TheImageDirect.com

Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Blanketa rodila surogat majka. Svo troje djece odgojio je sam, uz pomoć osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

Izvor: dnevnik.showbizz.hr

(E.M.)

Pročitajte još