Shakira čestitala Novu godinu pa uputila suptilnu poruku Piqueu: I pored slomljenog srca možemo da volimo

Piše: E.M.

Foto: Instagram @shakira

Shakira i fudbaler Gerard Pique stavili su tačku na svoju 12 godina dugu vezu prošle godine.  Imaju dvojicu sinova Milana i Sashu.

Od raskida je prošlo nekoliko mjeseci, a za to vrijeme smo u medijima mogli da čitamo o navodnoj Pikeovoj preljubi koja je bila razlog raskida, potom o maratonskim pregovorima i uslovima oko starateljstva i iznošenju prljavog veša. Pique odavno ima djevojku i navodno je prekršio dogovor da se u javnosti neće pojavljivati sa novom partnerkom narednih godinu dana, a čini se da je i pjevačica riješila da da ljubavi novu šansu.

Navodno, Shakira je u vezi sa instruktorom surfovanja, a sada se javila na Instagramu i zagolicala maštu porukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

– Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vrijeme liječi sve. Čak iako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da vjerujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cijenite sebe, jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više je empatičnih nego neosjetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više njih ostaje pored nas – napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

– Naše suze nisu na otpadu, one zalivaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo – zaključila je, a mnogi su posumnjali da je upravo ovo posvećeno njenom bivšem.

Pročitajte još