Hana o preminulom tati: Šest godina kako te nisam zagrlila

Piše: Azra

Bh. influenserica s adresom u Zagrebu Hana Hadžiavdagić trenutno boravi na omiljenoj lokaciji. Naime, Hana je sa suprugom trenutno u Švicarskoj, tačnije u St. Moritzu. Od njihove posljednje posjete prošle su 3 godine, nakon što zbog pandemije korona-virusa nisu mogli da putuju.

Hana se na svom Instagram profilu prisjetila oca koji je preminuo prije tri godina. Naime, influenserica mu je posvetila emotivan tekst.

-Dragi moj tata prošlo je dugih šest godina od kada te nisam zagrlila, a kada sam na skijanju uvijek se sjetim trenutka kada su moje male noge prvi put stale na skije na našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici…, započela je Hana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

-Tajko moj tebe više nema da skijamo zajedno. Danas se ,zahvaljujući tebi, na skijama snalazim odlično ali nešto nedostaje…nedostaješ ti koji će me pratiti i bodriti rečenicom: ”Hajmo Lutko još jedna žica pa odmor!” Gledam u nebo, sunce proviruje, tebi najdraže planine oko mene, snijeg nikad ljepši, staze nikada bolje za one naše spustove…znam da me gledaš, čuvaš i paziš s nekog ljepšeg mjesta. I možda je glupo što uopće pišem ovakve poruke ali nekako ipak vjerujem da će to doći do tebe, da se glas tvoje Lutke ipak čuje gore daleko. I zato popijem neku kratku, suza pobjegne niz obraz pa ju brzo obrišem jer znam da ne bi dozvolio da tuga obuzme one sve naše lijepe trenutke…a planine su bile najljepše dok smo bili zajedno. Jednog dana opet ćemo skijati nebeskim prostranstvima, smijati se i sjećati se naših dana..do tada tajko moj neka ti je rahmet duši. Voli te tvoja #OpetNajljepša Lutka, napisala je Hana.

U komentarima je dobila veliki broj riječi podrške.

(S.B.)

Pročitajte još