Nekad i sad: Koliko su se s godinama mijenjali Jelena Karleuša i Duško Tošić

Piše: Azra

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler, Duško Tošić, u posljednje vrijeme plijene veliku pažnju javnosti nakon vijesti da se razvode. Jelena se nekoliko puta oglasila kada je riječ o njenom odnosu sa Duškom.

Vjenčali su se 28. juna 2008. godine. Proslava  vjenčanja Jelene Karleuše organizovana je u bašti hotela „Prezident“ u Kovilovu. U najmanju ruku sve što vezujemo za Karleušu mora biti spektakularno, pa je tako i ovo vjenčanje imalo posebnu draž, jer je održano u fenomenalno ukrašenoj bašti sa bazenom preko kojeg se pružala pista duga 22 metara.

Sve je bilo u stilu velikih svjetskih zvijezda tako da je i Karleuša nosila tri vjenčanice. Karleuša je do oltara koji je bio u obliku srca došla u pratnji svoga oca noseći jednu od te tri vjenčanice. Na tom mjestu su Duško i ona rekli sudbonosno DA. Razmijenili su bulgari burme i zavjete, a toj romantičnoj atmosferi doprinijeli su bijeli baloni oblika srca koji su plivali po površini vode svuda oko njih.

Jelena i Duško imaju dvije kćerke, Atinu i Niku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA – FAN PAGE (@blog.of.jk)

Nika Tošić gaji veliku ljubav prema sportu što je očito naslijedila od svog oca, dok je Atina okrenuta svijetu mode, te se već nekoliko puta ostvarila u ulozi modela.

Njen nedavni intervju u emisiji ‘Prvi red’ izazvao je veliku pažnju, posebno dio u kojem je pričala o svom suprugu i istakla da on ‘ne postoji bez nje’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA – FAN PAGE (@mega.zvezda.jk)

Ovaj put dobila je interesantno pitanje vezano za Duška.

-Je li Duško Tošić shvatio da ste vi boginja svemira i da ste njegova prava ljubav?, glasilo je novinarsko pitanje.

– Mislim da je on to imao negdje u glavi čim me oženio i čim sam mu rodila dvoje djece. Ja bih večeras o sebi i nastupu, nisam došla da pričam o Dušku, jer večeras ću pjevati, ne igrati fudbal, rekla je Karleuša, te jasno odbila detaljnije govoriti o njihovom odnosu.

Početkom prošle godine, Jelena je Duška prijavila za nasilje u porodici nakon što joj je udario šamar. Pjevačica je zahtijevala i zabranu prilaska.

Nakon vijesti o razvodu, pjevačicu su povezivali sa poznatim američkim reperom Kayeom Westom. Međutim, Karleuša se nikada nije oglasila povodom tih glasina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dusko Tosic (@duskotosic)

INSTAGRAM: @karleusastar

Duško i Jelena danas žive odvojene živote, a Nika i Atina žive sa majkom.

(S.B.)

Pročitajte još