Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njen dom

Piše: Azra

Shakira je u četvrtak objavila pjesmu o bivšem suprugu Gerardu Piqueu koja je u samo dva dana oborila rekord. Pjesma u kojoj progovara o Piqueovoj prevari u dva je dana na YouTubeu prikupila preko 86 miliona pregleda i oborila jedan važan rekord.

Bivši partner već je dva puta ismijao Shakiru, a izgleda kako pjevačica nema namjeru da odustane. Na Twitteru je osvanula fotografija balkona kuće na kojoj se nalazi igračka vještice za koju se smatra da ju je postavila Shakira.

Pique je Shakiru prevario sa studenticom Clarom, za koju mnogi smatraju da je loša kopija Shakire.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Strani mediji prenose kako je 45-godišnja Shakira sve shvatila nakon što je otkrila da je netko pojeo njezin omiljeni džem od jagoda, i to kada se vratila s jednog od svojih putovanja, a to je i sama uprizorila u videu svoje nove pjesme “Te Felicito”, u kojoj proziva Piquea zbog svega. U jednoj sceni otvara hladnjak i u njemu pronalazi glavu Rauwa Alejandra, s kojim je snimila pjesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Clara pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njenog dragog.

Shakira i Gerard okončali su svoju vezu u maju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovih dvoje djece u Miami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Its A Wag Wag World (@its.a.wag.wag.world)

Inače, Shakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Piqueom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Clarom Chiom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Gerard i Clara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

Izvor: showbizz.hr

(S.B.)

Pročitajte još