Dva puta su se pokušali razvesti, uspjeli su iz trećeg puta, a sada su opet uhvaćeni zajedno

Piše: L. K. P.

Foto: people.com

Samo četiri mjeseca nakon što se razvela od supruga Clementa Giraudeta, francuskog menadžera za odnose s javnošću, Robin Wright viđena je s bivšim suprugom, Seanom Pennom. Uhvaćeni su na losangeleskom aerodromu ovog vikenda, a kako su jedno drugome dodavali propusnice za ukrcaj, a on ju je čekao na kraju pokretnih stepenica, vjeruje se da susret u najmanju ruku nije slučajan, piše Page Six.

Koliko je poznato, Robin Wright i Sean Penn godinama nisu snimljeni zajedno, ne računajući usputne susrete na holivudskim događanjima te situacije kad su se morali vidjeti zbog djece, kćerke Dylan i sina Hoppera. Dobili su ih u prvoj polovici 90-ih prije nego što su se 1996. odlučili vjenčati. No otkako su im djeca odrasla – kćer je danas uspješna manekenka koja paralelno gradi glumačku karijeru dok im je sin postao filmski producent, vjerovalo se da su dvostruki dobitnik Oscara i zvijezda serije “Kuća od karata”, prestali komunicirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin Wright (@robingwright)

Premda su bili ludo zaljubljeni (sveukupno su proveli četrnaest godina zajedno), veza im je u najmanju ruku bila burna. Dovoljno je reći da su dva puta, 2007. i 2009. godine, podnosili zahtjeve za razvod zbog nepomirljivih razlika (njoj bi prekipjelo zbog njegove nepredvidive ćudi), ali su se oba puta predomislili. Razveli su se iz trećeg pokušaja, 2010., i to je trebalo biti konačno.

Tim više što je Penn, kojeg u Hollywoodu prati glas da ima prilično težak karakter, definitivno krenuo dalje. Tri godine poslije razvoda od Robin Wright, prohodao je s petnaest godina mlađom glumačkom divom Charlize Theron: ljubav je potrajala osamnaest mjeseci, pretpostavljalo se da će dugo ostati zajedno, no umjesto vjenčanja o kojem se nagađalo, par je 2015. prekinuo. Nakon što je potvrdila da više nisu zajedno, jedna od najljepših žena svijeta tvrdi da joj više ne pada na pamet ući u novu vezu.

Kako god bilo, glumac se potom zaljubio u 32 godine mlađu Leilu George, kćer glumca Vincenta D‘Onofrija. Bili su skupa četiri godine, a u julu 2020. uslijedilo je njihovo tajno vjenčanje. Australska glumica izdržala je s njim godinu dana, razvod je finaliziran početkom prošle godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin Wright (@robingwright)

Za to vrijeme Robin Wright bila je u vezi s mlađim, seksepilnim frajerom koja je završila vjenčanjem: mnoge su joj kolegice makar na trenutak pozavidjele na zgodnom suprugu Clementu Giraudetu, s istančanim smislom za modu. Pa ipak, Robin Wright je prošle jeseni podnijela zahtjev za razvod. Nije obrazložila što joj na njemu smeta ili što je učinio da ga je odlučila izbaciti iz života.

Nekoliko mjeseci kasnije, glumica je snimljena u društvu bivšeg supruga. Njeni fanovi su šokirani. Nisu sigurni treba li joj čestitati, jesu se li opet spetljali ili su negdje putovali zajedno, ali ne i kao par, zbog djece? Koliko god bio sjajan na velikom platnu, Seana Penna prati reputacija kompliciranog partnera. Mnogi se pitaju trebaju li glumici “komplikacije” dok se razvodi od francuskog modnog menadžera?

Pročitajte još