Fotografija iz prošlosti: Pogledajte kako je Milica Todorović izgledala prije 16 godina

Piše: Azra

Srbijanska pjevačica Milica Todorović sa samo 14 godina odnijela je pobjedu u regionalnom takmičenju „Zvezde Granda“. Glasom, stasom i dobrom energijom održala se na sceni sve do danas, stvarajući moderan zvuk kojim osvaja široke narodne mase. U svojoj karijeri može se pohvaliti brojnim hitovima, između ostalog „Uporedi me“, „Sve je uzalud“, „Nema nazad“ kao i duetima „Limunada“ s Eminom Jahović i „Avet“ s Mirzom Selimovićem. Početkom prošlog mjeseca iznenadila je fanove obradom hita „Cesarica“ Olivera Dragojevića, i to baš na njegov rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Milica je osvojila srce brojne publike svojim glasom i harizmom. Pjevačica je aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje duhovite videe.

Pjevačica je jednom prilikom podijelila na Instagram profilu svoju fotografiju iz prošlosti. Pjevačica na fotografiji je u tinejdžerskim godinama, tačnije ima 16 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

-Ljudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina!  Kad tako vratim film i sjetim se šta sam sve doživjela, vidjela…proputovala…mogu lagano u penziju, napisala je u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još