Nina Violić i Filip Šovagović krili su se od javnosti dvije godine, sada imaju razlog za slavlje

Piše: Azra

INSTAGRAM: @ninaviolic_

Glumci Nina Violić i Filip Šovagović u sretnoj su vezi već pet godina, a na dodjeli nagrade Zlatni Studio oboje su imali razlog za slavlje.

Nina je dobila nagradu za najbolju filmsku glumicu za ulogu u filmu “Baci se na pod”, koji je i njezin rediteljski prvijenac, a Filip je proglašen najboljim muškim pozorišnim glumcem proglašen za ulogu u predstavi “Tena – kronika raspada jedne ljepote”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Violić (@ninaviolic_)

Upravo je Filip skladao muziku za Ninin film, a par se na setu i zaljubio.

-Ja sam lovu za film dobila prije nego što smo mi prohodali, tako da je cijelo snimanje bilo neki početak naše veze i bio mi je velika podrška u svakom smislu. Filip je meni najduhovitija osoba ikad, tako da je meni s njim sve zabavno dok se ne posvađamo, ispričala je Violić za IN magazin.

Iako su crvenim tepihom prošetali odvojeno i nisu sjedili zajedno na dodjeli, Nina je u svojim pričama na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju s osvojenim nagradama i uz koju je dodala i pjesmu “Be my baby”.

Nina i Filip uspjeli su čak dvije godine sakriti svoju vezu od javnosti, a kada se 2019. saznalo da su par, iznenađeni su bili i mnogi njihovi kolege.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Violić (@ninaviolic_)

Obje su prije ove veze bili u brakovima. Nina je s glumcem Tvrkom Jurićem dobila kćer Rozu, a Filip s doktoricom Ružom Grizelj ima kćer Klaru.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još