Will Smith potvrdio snimanje nastavka kultne komedije, bilo je odgođeno zbog šamara

Piše: Azra

INSTAGRAM: Printscreen

Američki glumac Will Smith objavio je video na Instagramu u kojem je najavio, s kolegom Martinom Lawrenceom, snimanje četvrtog nastavka kultne komedije ‘Bad Boys’.

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oscara, kada je Smith pred kamerama ošamario voditelja Chrisa Rocka jer se ovaj šalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Međutim, stvari su se do sada smirile i Smithove navode potvrdio je i Sony Pictures, koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji. Smith i Lawrence složili su se u snimci da bi se novi nastavak trebao zvati ‘Bad Boys: For Life’, ali su brzo shvatili da se tako zvao treći nastavak pa su poručili da bi u naslovu ovaj put umjesto riječi “for” trebala pisati brojka četiri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Smithu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na Oscarima i zabrane pojavljivanja na nagradi Akademije u sljedećih deset godina. Snimio je u međuvremenu i historijsku dramu Emancipation, u kojoj glumi afroameričkog roba u bijegu.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još