Afera o kojoj je brujao cijeli svijet: Gdje je danas žena koja je Davida Beckhama zamalo koštala razvoda?

Piše: L. K. P.

David i Victoria Beckham su od 1999. godine kada su se vjenčali žive pravu romantičnu bajku, a onda se zamalo sve raspršilo pet godina kasnije kada su se pojavile priče da ju je prevario sa svojom ličnom asistentkinjom.

Samo jedan dan je bio potreban da svi saznaju ko je Rebecca Loos (45). Ona je počela da radi kao lična asistentkinja Davida Beckhama 2003. godine, ali je njen radni odnos prekinut samo nekoliko mjeseci kasnije. Samo godinu dana kasnije, Rebecca je dala intervju britanskom tabloidu “News of the World” tvrdeći da su ona i David imali četvoromjesečnu aferu.

I prije nego što je ona izašla sa ovakvim tvrdnjama u javnost, spekulisalo se da između Davida i njegove asistentkinje postoji nešto više od odnosa poslodavac-zaposleni kada su 18. septembra 2003. godine uslikani u jednom madridskom noćnom klubu. Na fotografijama koje su tada osvanule u javnosti, vidjelo se da su prisniji “nego što bi trebalo”, a ubrzo nakon što su fotografije procurile u medije, Beckhamovi su dali hitno izjavu u kojem poriču probleme u braku.

Tada su kružile priče da je i Victoria Beckham “intervenisala” i zvala Rebeccu da joj kaže da se kloni od njenog muža.

Beckhamovi su nekako prebrodili ovu bračnu krizu, a Rebecca je svojih 5 minuta slave iskoristila i postala javna ličnost. Pojavljivala se na naslovnima stranama časopisa, između ostalog i “Pleyboya”, učestovala u rijatilijma “Farma” i “Celebrity Love Island”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victorija i David su nastavili da grade svoju porodičnu sreću iako se još nekoliko puta po medijima “provlačila” priča o bračnim nevoljama, a Rebecca se povukla.

Ona danas vodi miran porodični život u Norveškoj, a svog supruga je upoznala 2008. godine u rijaliti programu “71 Degrees North. Imaju dva sina, a ona radi joga instruktor.

 

 

Pročitajte još