Fanovi u šoku: Šta se desilo sa Madonninim licem

Piše: Azra

Madonna je bila jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja u Los Angelesu, gdje je sve ostalo u sjeni njezinog transformisanog lica.

Photo: Instagram (@danielgarnier11)

Legendarna pjevačica Madonna pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja i pokazala nevjerojatno glatko i utegnuto lice, zbog kojeg se našla u centru pažnje jer gotovo da više nimalo ne nalikuje na staru sebe.

64-godišnja kraljica popa iznenadila je sve izgledom kada se pojavila na pozornici kako bi predstavila Sama Smitha i Kim Petras dok su se pripremali otpjevati novi hit “Unholy”, koji je osvojio Grammyja za najbolju pop duo/grupnu izvedbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Garnier (@danielgarnier11)

 

Pritom je poslala i poruku koju je namijenila takozvanim svim buntovnicima i izjavila da njihova neustrašivost ne prolazi nezapaženo, no sve je to ostalo u sjeni njezinog neprepoznatljiva lica, a komentari su se brzo proširili društvenim mrežama.

 

– Evo što sam naučila nakon četiri desetljeća bavljenja muzikom. Ako vas prozovu šokantnim, skandalozno problematičnim, provokativnim ili opasnim, sigurno ste na dobrom putu. Ovdje sam kako bih zahvalila svim pobunjenicima koji kuju novi put. Morate znati, svi vi koji stvarate nevolje morate znati da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Vi ste viđeni, čuju vas  i, najviše od svega, cijenjeni ste, izjavila je Madonna.

Izvor: showbuzz.dnevnik.hr

(E.T.M.)

Pročitajte još