Provedite Dan zaljubljenih u kućnoj atmosferi uz ove ideje

Piše: L. K. P.

 

Ukoliko ste dugo zajedno i sve opcije ste već isprobali ili ste tek na početku veze, ostanak u kućnoj atmosferi za Dan zaljubljenih nije loša opcija ni u jednom ni drugom slučaju. Na ovaj način se možete bolje upoznati i uživati ​​u većoj intimnosti i privatnosti. Ako nikada ranije niste slavili Valentinovo kod kuće, donosimo ideje kako stvoriti atmosferu za ovo ljubavno veče.

BALONI S HELIJEM

Osim što su u posljednje vrijeme posebno popularni i trendi, baloni napunjeni helijem potiču raspoloženje, atmosferu i obećavaju vam zagarantiranu zabavu. Za ovaj povod, svakako, birajte one u obliku srca.

SVIJEĆE

Svijeće su neizostavan dekor kada je riječ o podizanju romantike. Za ovu priliku birajte one sa specijalnim mirisom koje će prostor ispuniti mirom i posebnom ugodom.

DEKORACIJA STOLA

Vi najbolje znate jeste li vi i vaš partner više tip za svečano serviran stol ili za neku opušteniju varijantu pa se u skladu s tim i pripremite. Kombinirajte crvenu i bijelu, a neizostavan dio je svakako ukusna hrana, vino ili kokteli.

UDOBAN KREVET

Kada se stvari presele u spavaću sobu, dogodi se prava magija. Posteljina koja je mekana i fleksibilna je pravi izbor za Dan zaljubljenih. Romantičnu rasvjetu koristite za dodatno podizanje atmosfere. A, šta je Valentinovo bez starog dobrog trika s laticama ruža po krevetu?

TOPLA KUPKA

Savršena večer zaslužuje savršen kraj, a sigurni smo da bi svakog razveselila kupka s mnogo pjene. Premjestite se u ovaj prostor i ponesite bocu vina, a sve ostalo će nesumljivo biti zabavno i opuštajuće.

Pročitajte još