Imamo ideju kako da provedete nedjelju: Dan vjenčanja u Radon plazi je idealno mjesto za vas

Piše: Azra

 

“Dan vjenčanja” u hotelu “Radon Plaza” održat će se u nedjelju. Posjetiteljima sajma bit će predstavljene svadbene sale hotela, širok izbor vjenčanica, različite i inspirativne dekoracije…

Radon Plaza hotel organizira manifestaciju otvorenog tipa “Dan vjenčanja” i tim povodom, poziva sve zainteresirane goste, posebno buduće mladence, da dođu i budu dio ovog inspirativnog događaja.

Sve najbolje iz svijeta vjenčanja očekuje vas u Radon Plaza hotelu, u nedjelju, 12. februara 2023. od 11.00 do 16.00 sati na 13. spratu.

Sajam vjenčanja u Radon Plazi je jedinstvena manifestacija koja će vam ponuditi nove, drugačije i savremene prijedloge i ideje za lakše ostvarivanje vaših zamisli. Ovo je idealna prilika da na jednom mjestu dobijete sve potrebne informacije za oganiziranje jednog od najsretnijih dana u svom životu.

Posjetiteljima sajma bit će predstavljene svadbene sale hotela, širok izbor vjenčanica, različite i inspirativne dekoracije, savremene tehnike šminkanja i ostali detalji koji su potrebni za organizaciju bajkovitog vjenčanja.

 

Buduće mladence i ostale goste očekuje veliki broj izlagača s najaktuelnijim idejama i kreacijama.

Pročitajte još