Sjećate li se Sanje Grospić iz serije ”Naša mala klinika”: Evo kako danas izgleda

Piše: Azra

YOUTUBE / Printscreen

Zagrebačku glumicu Dubravku Ostojić bh. publika najviše pamti kao direktoricu Sanju Grospić iz hit serije  „Naša mala klinika“ koja je opsjednuta poslom i radom klinike. Iako je zadnja sezona snimljena sada već davne 2007. godine, Dubravka, Đuro, Navojec, Bojana, Enis, Šovagović…, i dalje su među omiljenim likovima u mnogim bh. domovima. No, medij u kojem Dubravka vlada je pozorište.

Dubravka je rođena u Zagrebu 1961. godine. Bila je u braku s Ivom Gregurevićem, koji je preminuo 2019., a danas je u braku s Ivanom Vidićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kazalište Komedija Fan Page (@kazaliste.komedija.fp)

U jednom od intervuja za naš magazin, Dubravka je priznala kako svoj život drži daleko od očiju javnosti.

– Ne može se i ne treba medije uvijek izbjegavati, ali znalo se dogoditi i da dam intervju povodom neke predstave ili filma, pa da ga na kraju ne objave, jer sam izbjegavala govoriti o privatnom životu. Nikad nisam mislila da bi to moglo nekoga zanimati. A eto, danas se sve pomiješalo, pogotovo pojavom interneta i društvenih grupa. I u tome sam još tvrda, nemam ni Facebook, ni Instagram profil… Da smo mi kao djeca imali ovu današnju tehnologiju i stresove koje nosi taj oblik komunikacije, ne znam kako bih to preživjela, otkrila je prije pet godina.

(S.B.)

Pročitajte još