Njenoj sreći nema kraja: Doktori joj rekli da neće moći imati djecu, a danas otkrila spol prvog djeteta

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hellomag

Popularna pjevačica Jessie J (34) uvijek je željela da se ostvari u ulozi majke. Nakon što je prije 18 mjeseci izgubila bebu u spontanom pobačaju, Jessie J otkrila je kako je ponovo trudna.

Pjevačica je u subotu na Instagramu objavila radosnu vijest da će njezino prvo dijete, koje očekuje s Chanan Safir Colman, biti dječak.

Jessie se pojavila na Brti Awards u crvenom kompletu koji je otkrivao njen stomak. Fanovi su bili oduševljeni obzirom da pjevačica napreduje sa trudnoćom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! Magazine (@hellomag)

Jessie je prije trudnoće prošla kroz težak period kada joj je saopšteno da se nikada neće moći ostvariti u ulozi majke. Čuda se dešavaju, pa tako pjevačicinoj sreći nema kraja.

– Prije četiri godine mi je saopšteno da nikada neću moći da imam djecu. Ne pričam vam ovo zbog sažaljenja jer sam ja samo jedna u milion žena i muškaraca koji prolaze kroz ovo.  To nije nešto što nas određuje, ali sam ovu pjesmu napisala za sebe u momentu tuge i bola, željela sam sebi da pružim radost tako što će drugi ljudi moći da poslušaju ovu pjesmu u trenucima kada im je mnogo teško- rekla je Jessie prije pet godina.

(S.B.)

Pročitajte još