Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger očekuju treće dijete

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @anaivanovicandbastianschweinsteiger

 

Četveročlana porodica Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera uskoro će dobiti pojačanje. Proslavljena srbijanska teniserka i njemačka nogometna zvijezda sretnu su vijest o dolasku trećeg djeteta podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

-Službeno smo brojčano nadjačani, našalio se poznati par uz zajedničku fotografiju, na kojoj su nasmiješeni obgrlili Anin zaobljeni trbuščić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Schweini sudbonosno “da” su izrekli 2016. godine u Veneciji, nakon dvogodišnje veze. Roditelji su dvojice sinova – petogodišnjeg Luke i trogodišnjeg Leona. U jednom intervjuu Ana je ispričala kako se njihova djeca nose sa slavom svojih roditelja.

-Oni uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo jako je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se dogodilo da su Bastiana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao ‘mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom?‘. Ja sam ga pitala što on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lijepo. Tako da ih ne želimo opterećivati, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno, otkrila je.

Pročitajte još