Jelena Rozga otkrila da ima zdravstvene probleme: Nalazi su mi nikad gori

Piše: Azra

INSTAGRAM: @rozgajelenaofficial

Popularna hrvatska pjevačica otkrila je jednom prilikom da ima zdravstvene probleme koji značajno utiču na njenu kvalitetu života. Na jednom od televizijskih pojavljivanja osvrnula se na probleme koje joj zadaje štitna žlijezda. Kako kaže, nalazi su joj nikad gori, ali se nada da će se do iduće kontrole ipak sve promijeniti nabolje.

– Sretna sam žena, imam sve što hoću. Imam problema sa zdravljem, ta štitna žlijezda me ne sluša… To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Prije dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim, govori Jelena u „Premijeri”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Inače, štitna žlijezda je najveća endokrina žlijezda u našem tijelu, smještena na prednjem dijelu vrata, ispod grkljana, a ispred dušnika. Osnovna funkcija žlijezde je proizvodnja hormona i njihovo izlučivanje u krv.

Štitna žlijezda utiče na gotovo sve organe u našem tijelu, a Jelena je istakla kako ipak ona ima problem sa promjenama raspoloženja.

– To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mjesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji – zaključila je Jelena.

(S.B.)

Pročitajte još