Pogledajte kako su domaće, regionalne i svjetske ličnosti proslavile Valentinovo

Piše: Azra

Dan zaljubljenih biste trebali proživljavati svaki dan. Sitnice koje svakodnevno mogu obradovati voljenu osobe treba pružati tokom cijele godine. Nije potrebno potrošiti mnogo kako bi ovaj dan obilježili na lijep način. Pojedine domaće, regionalne i svjetske ličnosti proslavile su Valentinovo na svoj jedinstven način.

Svakodnevica poznate bh. glumice Mone Muratović i njenog supruga, voditelja i novinara Danka Delibašića prava je avantura s obzirom na činjenicu da je ispunjena brigom o troje djece različitog uzrasta. Njen suprug je na ovaj poseban dan Monu iznenadio na lijep način. Došao je po nju sa buketom cvijeća, te joj uljepšao dan.

-Došao po mene, cvijeće donio. Iako sam ters, auto sam skršila, imam petsto mana. Zato što je on veliki čovjek. My Valentine Danko, napisala je Mona u opisu fotografije.

Nezira Muhović je sa suprugom Amarom Valentinovo odlučila proslaviti van svog doma. Na Instagram profilu objavila je nekoliko zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

Ovo je Nezirino i Amarovo 9. Valentinovo, 9 godina velike ljubavi.

Maja Šuput iznenadila je fanove kada se fotografisala sa 3500 ruža koje je dobila od svog supruga. Okružena crvenim ružama u srvenom donjem vešu, nije mogla da sakrije oduševljenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu. Sretno Valentinovo svima, napisala je Maja u opisu fotografija.

Lepa Brena je povodom Dana zaljubljenih podijelila staru fotografiju sa svojim suprugom, te uputila emotivnu poruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

-Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i povjerenja. Kada su dvije osobe svjesne da ne mogu i ne treba da mijenjaju drugoga, ali da uvijek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište. Boba i ja smo se upoznali prije 35 godina i sve to vrijeme jedno drugome smo dom, sigurno mjesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se dijeli, brinite jedni o drugima, vjerujte sebi da biste vjerovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan, napisala je Brena u opisu fotografije.

Cristiano Ronaldo, nakon brojnih nagađanja da u vezi za Georginom nije baš najbolje, podijelio je fotografiju sa svojom izabranicom, te oduševio fanove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

-Sretno Valentinovo ljubavi. Sretan sam što te imam u životu, napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

Inflenserica Hana Hadžiavdagić odlučila se na nešto drugačije obilježavanje Dana zaljubljenih. Naime, odlučila je sav novac koji je planirala potrošiti povodom ovog dana uplatiti za pomoć unesrećenima u Siriji i Turskoj.

-Ovo Valentinovo odlučila sam da sve što bih potrošila na skupu večeru i poklone doniram. Jednostavno ovaj 14.2. nikako mi nije veseo datum zbog svih tužnih dešavanja oko mene… Od malene Lave kojoj treba toliki iznos za normalan život do jedne od najvećih humanitarnih katastrofa u Siriji. Protumačite ovo kako god želite, bilo negativno ili pozitivno je*e mi se, ali iskreno kažem kako osjećam. Bit će vremena za poklone, napisala je Hana.

(S.B.)

Pročitajte još