Iznenada preminuo brat slavne glumice: Imao je samo 28 godina

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @jrpanettiere

Glumica Hayden Panettiere ostala je neutješna zbog gubitka brata i najboljeg prijatelja Jansena, koji je iznenada preminuo u nedjelju u dobi od 28 godina, nakon borbe s „užasnom tjeskobom i depresijom“.

Jansen Panettiere preminuo je u stanu u blizini Palisadesa u New Yorku, potvrdio je za Daily Mail izvor blizak glumici.

Za sada nisu objavljeni nikakvi daljnji detalji, a uzrok njegove smrti ostaje nejasan – no insajder je primijetio da je Jansen, glumac i grafiter, u posljednje vrijeme imao problema sa svojom karijerom i osjećao se kao da se vuče u toliko smjerova.

-Hayden je jednostavno neutješna. Bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat. Bio je tako drag, ali živio je na rubu, dodao je neimenovani izvor blizak porodici. Hayden se još nije javno oglasila o bratovoj neočekivanoj smrti.

Vijest o Jansenovoj smrti posljednja je u nizu tragedija koje su zadesile Hayden – koja je tek prošle godine progovorila o svojoj žalosti zbog gubitka starateljstva nad kćerkom Kayom dok se borila s problemima zloupotrebe supstanci.

Hayden je bivša zaručnica Vladimira Klička, s kojim ima i kćerku. Vladimir i Hayden su imali turbulentnu vezu s nekoliko prekida. Bili su zaručeni, a prekinuli su uoči vjenčanja. 2014. dobili su kćerkicu Kayu.

 

Pročitajte još