Danijela Dvornik se pohvalila figurom u teretani: Godina se ne treba sramiti, niti bojati

Piše: Azra

Danijela Dvornik, majka jedne od najpopularnijih influenserica u Hrvatskoj, Elle Dvornik i sama je okupila veliki broj pratitelja na Instagramu.

INSTAGRAM: @danijeladvornik

Sa svojih nešto više od 100 hiljada pratitelja Danijela rado dijeli prizore iz svakodnevnog života. Ovaj put, Danijela se pohvalila zavidnom figurom, te pokazala kako je i dalje aktivna i redovno vježba u teretani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

-Napunila sam 56 godina i ne želim ih sakrivati jer nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži i glavi. Ovo su godine kad te boli “pipi” za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ. Godina se ne treba sramiti, niti bojati…. samo ih treba najbolje živjeti. Ja sam davno odlučila da želim biti što aktivnija i održavati kvalitetu svog života koju ovdje na otoku nesumnjivo imam onako kako to nikad ne bi imala u gradu, napisala je Danijela u opisu fotografije.

Bez obzira na godine, kako kaže Danijela, nastoji da uživa u svakom trenutku, a dokaz su i objave koje dijeli sa svojim fanovima.

(S.B.)

Pročitajte još