Jedna od najljepših ponovo zauzeta: Nakon 18 godina mlađeg Monica Bellucci sada ljubi starijeg

Piše: L. K. P.

Italijanska glumica, koja je svjetsku slavu stekla svojom iznimnom ljepotom i ženstvenošću, 58-godišnja Monica Bellucci, ponovo ljubi. Zanosna Italijanka od oktobra prošle godine uživa u vezi s popularnim rediteljem Timom Burtonom.

Par je navodno četiri mjeseca u vezi, otkako su se sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u oktobru. Bellucci je tada uručila 64-godišnjem reditelju nagradu za životno djelo, a tokom večeri su sjedili zajedno.

-U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikada imao, kazao je Tim nakon primivši nagradu. Monica i Tim upoznali su se prije skoro dvadeset godina, a od spomenute dodjele viđeni su još nekoliko puta zajedno.

O svom odnosu nisu su se još oglasili, ali Bellucci i Burton snimljeni su kako se strastveno ljube nakon što je otkriveno da su u tajnoj vezi četiri mjeseca.

Par je modno usklađen prošetao ulicama ne mareći za fotografe, a glumica je svog novog partnera držala ispod ruke.

Posljednja poznata veza glumice bila je ona s 18 godina mlađim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, s kojim se razišla prije skoro dvije godine. Iza sebe ima dva braka – od 1990. do 1994. bila je u braku s fotografom Carlom Bassom, a od 1999. do 2013. s glumcem Vincentom Casselom, s kojim ima dvije kćerke.

Burton je bio samo jednom u braku, i to s Lenom Gieseke, tehničarkmom za specijalne efekte i slikaricom. U braku su proveli četiri godine, a reditelj je potom bio 13 godina u vezi s glumicom Helenom Bonham Carter. Razišli su se 2014. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

 

 

Pročitajte još