Severina o sestri s kojom se potukla: Rodbinu nismo birali

Piše: Azra

Krajem augusta prošle godine, pjevačica Severina je doživljavala pravu porodičnu dramu zbog sestre Marijane Popović.

Foto: Instagram @severina

Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju optužbi. Ana Vučković, majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala.

Okidač za sukob bila nekretnina koju je Severinina majka prepisala unuci Miji Popović, a Marijana je tada pobjesnila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je za strane medije otkrila kako danas gleda na taj nemili događaj.

– Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: “Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare”. Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili, otvoreno je rekla Severina.

Druženje Milana Popovića i Igora Kojića i njihova fotografija sa ljetovanja na kojoj poziraju zagrljeni šokirala je region. Severina je otkrila šta misli o njihovom druženju.

– Ne, meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića ‘Zagrljeni’. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorila.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još