Dokaz je da je majčinska ljubav svemoguća: Djevojka sa krilima objavila video kako hrani svoju bebu

Piše: Azra

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

Foto: Instagram @devojka_sa_krilima

Ona i njen partner Marko Nežić dobili su prvo dijete. Dejana je redovno sa pratiteljima dijelila fotografije napretka. Djevojčici su dali ime Lara, a Dejana je jednom prilikom otkrila kako teku pripreme za prinovu u porodici, te kako se snalazi u brojnim situacijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Devojka sa krilima 🦋 (@devojka_sa_krilima)

– Ja sam sve naučila nogama da radim, tako da je za mene nebo granica. Nisam džaba “djevojka sa krilima”. Ime “djevojka sa krilima” koristim zato što mogu da poletim gdje god želim. I zato što umjesto ruku imam krila, tako sebe vidim – kazala je ona nedavno za RTS.

Ovaj put, ponosna majka podijelila je video kako hrani svoju bebu, te pokazala koliko je majčinska ljubav svemoguća. Pratitelji su se oduševili videom koji je mnoge raznježio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Devojka sa krilima 🦋 (@devojka_sa_krilima)

-‘Kada vidim nešto ovako svaki put bih sebi šamar lupila kada kažem da nešto ne mogu i da mi je teško i da sam umorna. Svaka ti čast mama’, ‘ Majka je samo jedna i niko je ne može zamijeniti’, ‘Poslije neka neko kaže da mu je nešto teško..Bravo Dejana velika si inspiracija!’, ‘Koliko divan video’, samo su neki od pozitivnih komentara.

(S.B.)

Pročitajte još