Slađa Alegro skrhana bolom zbog smrti kolege iz “Zvezda Granda”: Otkrila da su imali zakazan zajednički nastup

Piše: Azra

Nemaja Vuković (23)  smrtno je stradao sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovacanakon što ga je udario autobus.

Od Nemanje se opraštaju brojne kolege i prijatelji, a jedna od njih je i Slađa Allegro.

Vijest o njegovoj pogibiji potresla je čitavu estradu, a naročito Slađu Allegro sa kojom je imao zakazan nastup na Malti, krajem marta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Vuković (@nemanjavukovicc)

– U šoku sam. Saznala sam prije par minuta. Divno dijete. Trebali smo na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla, rekla je Slađa za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

Nemanja je porijeklom iz Foče, gdje je pohađao Srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pjevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Vuković (@nemanjavukovicc)

– Nemanja je tokom vožnje doživio nesreću, naime, najverovatnije zbog kvara na točku pjevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični dijelovi automobila odlijeću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. Mladi pjevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne provjeri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije – kaže izvor blizak istrazi.

Iako ga je policajac koji je vršio uviđaj upozorio da se ne pomijera od svog vozila, mladi pjevač je, iz još neutvrđenih razloga pokušao da pretrči autoput.

– Pjevač je zatim u sljedećem trenutku, ne slušajući šta mu govori policajac, iz sada nepoznatih razloga pokušao da pretrči autoput kada je na njega naletio autobus i usmrtio ga na licu mjesta – kaže izvor za Telegraf.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još